Contact

Wij geven u graag meer informatie en advies. U kunt contact met ons opnemen via info@transparant-next.nl of onderstaande knop.


Start veilig bericht


U kunt ook onderstaand formulier invullen:

Naam


E-mail adres


Telefoonnummer


Naam


VraagScreener


De Screener Transparant Next is een beslisondersteuner voor verwijzing naar GGZ zorg. Het instrument ondersteunt de klinische blik van de huisarts, de POH GGZ of andere GGZ-aanbieder. De Screener Transparant Next heeft het Keurmerk Basis GGZ 2015 ontvangen voor beslisondersteunende instrumenten (BOI).

Vragenlijst
De Screener Transparant Next is een digitale vragenlijst. Deze vragenlijst zet de POH GGZ klaar voor de patiënt. De patiënt ontvangt hiervan een link en vult de vragenlijst zelf thuis in. De POH GGZ krijgt bericht als deze ingevuld is. Mocht de patiënt hierbij ondersteuning nodig hebben dan kan de POH GGZ de vragenlijst ook samen met de patiënt invullen op de praktijk.

Beslisondersteuning
Op basis van de uitkomsten van de vragenlijsten wordt automatisch een advies gegeven. Hierbij wordt een uitslag gegeven over het wel of niet bestaan van een DSM-benoemde stoornis. U krijgt een advies in welk echelon de patiënt behandeld zou kunnen worden.

Kosten
Als huisartsenpraktijk betaald u een vast maandbedrag per maand per normpraktijk. Voor dit bedrag kunt u onbeperkt screenen. Als GGZ-aanbieder betaalt u een tarief per afgenomen screening.